Nyår, NU IGEN!?

Nu var det nog dags att skriva här igen tror jag.
Sen blir det hopp i säng igen, jag måste bli frisk som en nötkärna
till nyårsfirandet som detta år blir hemma hos Pierre med folket.

Tungan har läkt nu, vilket är en himla tur.
Jag måste byta till en kortare stav dock.


Har egentligen inte så mycket av värde att komma med. Har väldigt mycket innanför pannbenet känner jag, lite för mycket kanske. Beror ganska mycket på alldeles för lite aktivitet. Jag kan bli riktigt knäpp av det! Men nu har jag ialla fall gett mig fan på att jag faktiskt skall (ialla fall försöka) vara mer seriös & inte låta det hela gå över styr. Det drabbar ju andra stackare! Nä, nu måste jag hoppa i säng. Kan nog dra ihop något mer klurigt & roligt att läsa tills imorgon. Så här tråkig har jag inte känt mig på riktigt jävla länge.


*
Det är första gången för dig. När du lutar dig bakåt och lägger dig ner spänner sig dina muskler. Du låter honom få vänta lite, med en dålig ursäkt, men han vägrar att bli bortvisad när han närmar sig dig. Han frågar om du är nervös, och du skakar modigt på huvudet. Han är mycket mer erfaren, men det är första gången hans finger hittar rätt. Han kommer längre in och du skakar till; din kropp spänns hårt, men han är försiktig, som han lovade att vara. Han tittar djupt in i dina ögon och säger åt dig att lita på honom, han har gjort detta många gånger förr. Hans snedvridna leende gör att du slappnar av, och du öppnar dig mer, så han får mer plats så han lättare skall komma in. Du börjar böna och be att han skall göra det fortare och skynda sig riktigt mycket, men han tar långsamt den tid han behöver för att orsaka så lite smärta som möjligt. När han trycker på hårdare känner du hur din vävnad ger vika; smärtan bubblar upp inom dig och känns som ett knivhugg, och du känner den kittlande känslan av blodet som sakta börjar rinna. Han tittar oroligt på dig och frågar dig om det gör för ont.'' Dina ögon är fyllda med tårar, men du skakar på huvudet och nickar åt honom att fortsätta. Han börjar röra sig ut och in med skicklighet, men du är nu alldeles avtrubbad av smärtan och känner inte längre att han rör sig inom dig. Efter några fruktansvärda minuter känner du att något går sönder inom dig och han drar ut den ur dig. Du ligger nu helt avslappnad, glad över att det äntligen är över. Han ser på dig och ler varmt och säger att du har varit hans mest envisa, men också mest lönsamma upplevelse.

Du ler och tackar din tandläkare.
Det var trots allt första gången du drog ut en tand. Din stygging! Vad tänkte du på, egentligen?!
Jag vet nog vad du tänkte på! PERVERST!


God jul!

Godjul & gott nytt år på er alla!
(får passa på att önska det redan nu, kommer inte ha tid & är faktiskt
borta över jul. Personliga påhälsningar kan förekomma! xD
)

Igår var det fullt ös, likaså idag. Jag skall dra i mig frukost här bara, sedan skall jag fixa iordning mig. Sen kommer sambo & hämtar mig för att dra in till stan. Skall kolla runt lite affärer & gå igenom slutspurten av dessa jävla julklappar. Haha! Sedan skall vi genomföra vår lilla "överraskning". Den vill ni inte missa! Ni lär märka vad som hänt efter jul. Jag får dock inte ihop hur jag skall hinna åka till mamma, eller hur eftersom jag inte kan åka med henne hem nu på morgonen. Jävla skit! Jaja, har faktiskt inte tid att sitta & dega. Förhoppningsvis hinner vi biltema & angered också på vägen hem. Håller tummarna!

Tugga nu försiktigt mina vänner
Man behöver inte vräka i sig så man spyr för att man är orolig
att maten räcker till dem andra också - det gör den ändå.
(lita på mig, jag kan inte sluta försöka varje år)

Stjärtlapp is the shit.

Oj, kom på att det kanske var dags att skriva igen.
För alla är ju väldigt intresserade om vad jag gör menar jag.


Helgen har varit, minst sagt rörig - men trevlig.
samtidigt som jag vill förtränga vissa saker.

Kan dock inte säga annat än att jag faktiskt fått gjort en del vettigt, vilket är förvånansvärt med tanke på hur lite jag sovit & hur jävla snurrig jag har varit. Och en sak skall jag dra nytta av ifrån denna helgen. När du har dålig "feeling" för något, låt då bli att göra det!! Får hoppas att jag har lärt mig någonting ialla fall. Idag har jag & Lena varit runt i affärer, flummade & hade faktiskt riktigt trevligt. Jag förstår inte varför folk tycker det är jobbigt att handla! xD Fullt givande! Sen har jag varit med i stallet också, städat, dammat & dammsugit. Det såg för jävligt ut efter vi hållt på med julklapparna. Nu är alla jag har hemma inslagna, måste iväg imorgon eller tisdag & köpa fler dock. Så är det! 

Man får inte alltid åka med tomten i hans släde, det är bara att inse.
Därav skall jag gå och gräva ner mig i snön & grina

(men vet du vad, inte ens någon jävla snö har vi fan!!)
Och jag som såg en sån söt stjärtlapp på biltema för 15 spänn.
FAN OCKSÅ, JAG VILL BARA DÖ!


Herregud, vad jag älskar mig själv ibland! xD

**

DAGENS GARV (ger er två goda istället!)

Kvinnliga hormoner i öl!
Igår meddelade amerikanska forskare att man funnit kvinnliga hormoner i öl.
Empiriska bevis har också framtagits. Forskarna har låtit 100 män dricka 6 liter öl var.
Resultatet är helt entydigt.
 Samtliga män (100%) gick upp i vikt, pratade oavbrutet och kunde inte köra bil.
*

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng.
Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän. Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel! Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig. Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärtom eftersom det även används inom sjukvården). Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst. Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det. Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!  Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!). Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV.
Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

Tjilivippen

Nu skall jag ta mitt pick & pack och dra iväg till mamma ett par dagar.
Kommer inte vara tillgänglig direkt.

Förhoppningsvis blir det kanske något hos pierre i helgen,
hade ju velat träffa honom. Var ett par dagar sen nu!


Blir ingen onsdagsträff för min del idag heller.
På måndag skall jag ringa & kolla lite grejer för att lämna in min telefon,
samt eventuellt beställa en ny. Vi får se hur det slutar.


- Dagens garv
En liten pojke frågar sin far
- Far, jag ska skriva en uppsats i skolan, får jag ställa dig en fråga?
- Självklart min son, fråga på.
- Vad är politik, far?
- .... i politiken finns det 5 folkgrupper:
1) befolkningen
2) regeringen
3) den ekonomiska makten
4) arbetarklassen
5) landets framtid

- Jag förstår inte far... kan du förklara det för mig?
- Ok, jag använder vårt hem som exempel.
Jag tjänar pengarna till det här gemensamma hushållet, alltså är jag den ekonomiska makten. Din mor administrerar och använder pengarna, hon är alltså regeringen. Vi ser efter dina behov, du är alltså befolkningen. Din lillebror är landets framtid, och hans barnflicka är arbetarklassen, förstår du det, min son? - Mer eller mindre.

Om natten vaknade den lille pojken av att lillebrodern grät. Pojken gick upp för att se vad det var som var fel, och han upptäckte att lillebror hade bajs i blöjan. Han gick in till föräldrarnas sovrum där modern sov tungt. Så han gick till barnflickans rum, men genom nyckelhålet såg han fadern igång med att klä av barnflickan. Eftersom de inte reagerade på att han knackade på dörren, gick han tillbaka till rummet och sov vidare.

Nästa morgon sa pojken till fadern:
- Nu tror jag att jag förstår vad politik är!
- Strålande, min son! Försök att förklara det för mig med dina egna ord.
- Jag tror att det är såhär: Medan den ekonomiska makten knullar arbetarklassen, snarkar och sover regeringen, befolkningen blir fullständigt ignorerad, och landets framtid står i skit upp till halsen!


Obetydligt.

Om man nu nödvändigtvis skall ha en blogg
då kan man tamefan uppdatera den ordentligt också.


Jadu, julbordet var hur trevligt som helst. Fast lite för mycket alkohol kan man ju säga. När man slog på lamporna istället för bollarna, ja - då var det nog dags att gå hem & sova. Inga större fel på kvällen ialla fall! För övrigt så traskar livet på i ungefär samma banor som vanligt. Jag har fortfarande inte fått slå in alla julklappar, fan vad trött jag blir på mig själv alltså. Sen vet jag att jag måste upp till mamma omgående, har rätt dåligt samvete över att jag hållt henne på avstånd ett tag. Mår inte sådär toppen av det själv så! Att hälsa på Milton vore ju någonting också, fast samtidigt är jag inte speciellt sugen alls. Men vet du vad, det löser sig! Har inte mycket vettigt att komma med nu så, kan hända att jag skriver en rad eller två i eftermiddag


*
Tom hade bjudit hem sin mor på middag.
Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis
Per var väldigt stor och ståtlig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än
bara rumskompisar så hon frågade sin son om det var så att de var mer än kompisar.
Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar.

 En vecka senare sa Per till Tom:
"har du sett den vackra soppsleven i silver?"
Den har varit borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?

Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för säkerhets skull
- Kära mor, jag säger inte att du tog eller inte tog soppsleven men det är ett faktum att
den har varit borta enda sedan du var här på middag.


Några dagar senare fick han svar från sin mor
- Kära Tom, jag säger inte att du ligger eller inte ligger med Per, men faktum är att om
han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan
.

LJUG ALDRIG FÖR MAMMA!

Julbord & julfest!

Idag är det spännande saker på schemat!
Julbord & julfest i lokalen med "alla" garage-människor.
Har sett fram emot det ett tag nu, så vi får hoppas kvällen blir bra.

Igår plockade Pierre upp mig hemma, vi åkte till honom en snabbis & sen hem till Björn på middag. Angelica & hennes polare var där också. Det var riktigt trevligt faktiskt! Maten var god dessutom & stämningen var lätt. Det måste man bara göra om! Hehe. Pierre körde mig hem sen, blev inte sådär jätte sent, men lite runt under fötterna hann jag allt bli ändå. Typiskt mig! ;)

Nä, nu är det frukost som gäller & sen systemet.
Sen blir det stallet det sista för idag & hem och förfesta (såklart).
Jag anar att den här kvällen kommer sluta med två fulla
nötter & en stackare till chaffis som nästan är bered att slänga ut oss på e6:an.

Då är det tur att man är söt ialla fall - ibland.

- Vilket proffs!

Jag åkte till träffen igår ialla fall & det ångrar jag inte!
Hade verkligen skitkul, helt underbar mix av människor.
Lagom många & faktiskt dem jag tycker bäst om dessutom.

Drack dock ingenting igår, vilket verkligen satt på sin plats. Fick för mig att spela biljard vilket jag faktiskt aldrig gjort innan. Och jag kan ju säga att jag fick en del beröm, själv var jag mest förvånad över att jag överhuvudtaget träffade bollen. Lärde mig att slå någorlunda rakt & vann faktiskt över en mindre erfaren kille en gång. Grabbarna hade dock rätt roligt över mig. Speciellt när jag lutade mig långt över bordet & byxorna kanade ner lite. Det såg ni allt! Jävla puckon ;) Tror dessutom Björn passade på att ta lite bilder. Haha, dem måste varit riktigt snygga! Rätt roligt var det också när killarna skulle visa hur man spelade, dem hade rätt intressanta tekniker alltså. "Du får ju stå & visa henne bakifrån", "Sikta på bollarna - det har du väl gjort förut" osv .... Dem är roliga dem. Haha! På lördag skall jag allt visa dem.

Vi pratade lite lätt om nyår också dessutom.
Pierre blev det prat om, men vi får se vad som händer!
Satt kvar utanför ett tag & umgicks, var hemma ganska sent.
Men det var trevligt. Simma lungt!

Rallybrudar xD

Var på bio igår & såg "Rallybrudar".
Den var grym grym grym!
Ni som inte har sett den, se till att ändra på det snarast möjligast.
Dock ingen film jag rekommenderar att käka till faktiskt
.

Var riktigt trevlig igår. Stan är mysig på kvällen, nu när dem fått upp så mycket belysning. För övrigt brukar jag inte gilla stan speciellt mycket, men igår fick vi faktiskt till det riktigt bra. Tack för en trevlig kväll! :)

Skulle behöva åka upp till mamma. Får se om jag hinner det imorgon. Helst av allt skall jag stanna där några dagar också, men så här nära till jul & grejer är det rätt mycket att tänka på. Idag har jag sovit rätt mycket, vilket jag behövde. Sen blev det att åka till stallet & hjälpa Lena så hon hann klart till träffen snart då. Vet dock inte om jag är fullt lika sugen på den, vi träffar ju ändå allt folk på lördag. Nu blir det att antingen åka till mamma (om jag inte tar det imorgon) eller hittar på något annat lungt. Imorgon skall jag ringa arbetsförmedlingen, sedan måste jag se till att få städat innan helgen. Slå in & fixa klart paketen vore ju faktiskt en väldigt bra idè. Ja, det finns en del att göra faktiskt. Man skall bara orka lägga ner både tid & engagemang.

Nu får vi hoppas på snö snart så vi kan få åkt lite pulka.
Det är ju skitskoj! Ha det göttans.

Ofrivillig sömn.

Har som vanligt egentligen inget vettigt att komma med.
Tror chocken i kroppen efter att ha förlorat Milton börjar sätta sig.
Det är rätt otäckt, så här trodde jag inte det skulle bli.

Har sovit fruktansvärt dåligt i tre nätter nu. Natten till igår sov jag helt knasigt, var i ett tillstånd mellan verklighet & dröm. Hänger inte med alls själv. Kanske blev tre-fyra timmars "sömn", tror jag. Jag hade ingen koll. Ena sekunden var jag vaken, andra slumrade jag. Eftersom jag var så jävla trött igår la jag mig i sängen vid åtta på kvällen och gjorde ett tappert försök att faktiskt få lite ordentlig sömn. Jag har aldrig misslyckats med att lägga mig & stensomna när jag varit så jävla dåsig som jag var. Jag uppfattade allt, fast jag förstod inte riktigt varför. Lena & Daniel satt och pratade i köket. Jag kunde rabbla upp allt dem sagt liksom, men ändå var jag verkligen inte "med". Kålle kom in, sa något & gick ut. Jag hörde precis vad han sa, men jag "orkade" inte svara. Eller snarare, jag kunde inte för jag sov ju - eller? Det var som att titta på sig själv ovanifrån, uppfattade allt runt omkring men var ändå inte med. Dåsade helt enkelt. Gav upp & gick upp istället. Trött & seg som jag var testade jag åter runt tolv till ett. Då värkte bara ryggen, det var för varmt & för kallt samtidigt. Jag gav upp åter & testade igen vid halv tre-tre. Favorit i repris! Så fort Lena rörde på sig hoppade jag typ högt, jag hade riktig jävla CP panik & kunde verkligen inte slappna av. Låg mest och spände mig och jag antar att det är därför jag hade/har ont i ryggen. Jag var helt övertygad om att någonting skulle hända, något brutalt dessutom. Taket kunde ramla in eller vad som helst. Herregud säger jag bara. Håller jag på att bli riktigt sjuk eller? Jag försökte verkligen hitta sömnen upprepade gånger, försökte verkligen greppa "sovkänslan". Jag öppnade fönstret max, Lena försvann långt under täcket men jag svettades som fan! Kylan kan ialla fall inte varit anledningen till gåshuden över hela min jävla kropp. Sista gången jag tittade på klockan och var uppe & tassade var klockan runt fem. Sen (ÄNTLIGEN) fann jag ialla fall läget där jag slumrade, även om jag spände mig och hela tiden var orolig. Fan vad ont i magen jag hade! Klockan var väl runt åtta när Lena rörde sig, gick upp ur sängen & därav vaknade jag såklart. I normala fall hade jag bara snarkat vidare, eller hur? Det är ju mig vi pratar om! Speciellt efter alldeles för lite sömn. Gick upp en snabbis, sen gick jag & la mig igen. Jag tänkte ju att "fan, så lite som jag sovit måste jag sova mer". Och nog var jag trött alltid, men samtidigt helt klarvaken. Och väl i sängen (försökte somna om i fyra timmar - kändes som jag låg där i några minuter bara) började tankarna vandra & taket blev läskigt igen. Allt mellan cola & chips liksom, hur normalt är det? Nej, jag gav upp åter igen & fylldes åter av panik. Har jag glömt av hur man sover? Det går ju inte, så jävla dum är jag ju inte liksom. Men nu sitter jag här, är hur pigg som helst men har ändå ingen ork eller lust till någonting. Vad fan är det som är fel på mig? Och jag känner mig otroligt jagad och nojig på samma gång. För snart är det kväll & jag MÅSTE sova ... men kommer jag att klara det liksom? Uh, fyfan & helvete för det här.

Jag svettas fortfarande som in i helvete!
Men har även gåshuden kvar & jag mår lite sisådär. 

Rött kan också vara svart ibland.

Hjulet snurrar fortfarande, men hamstern är död....

Jag har klarat början på veckan riktigt bra måste jag säga. Inte vad det gäller aktivitet utan snarare hur jag lyckats filtrera bort alla nedslag & motgångar i huvudet. Visserligen (som ni alla vet som känner mig) kan jag trippa på molnen alldeles för högt upp och istället få problem med att "landa". Ja, du vet när du tycker jag är sådär jobbig - pratar alldeles för fort, tappar balansen, är vimsig, skall göra hundra saker samtidigt & egentligen inte har någon direkt klar bild om någonting. Det är mitt försvar har jag kommit på. Alla är vi ju olika och regagerar nästan aldrig likadant på någonting. Jag har även märkt någonting hos mig som nog bör kallas dålig egenskap. När jag borde vara ledsen, då blir jag aggressiv. När jag borde bli aggressiv, då blir jag istället ledsen. Jag har även märkt att det faktiskt är ganska farligt för mig & jag får många nedslag bara just pågrund av denna egenskap. Att ha en egenskap som dessutom ger dig möjlighet att faktiskt stänga av helt och hållet, till vilken mapp hör den. Positiv eller negativ? Många människor kan nog det och om jag skall vara helt ärlig tror jag det är farligare än någonting annat. Men det är så jag gör nu, så fort något eller någon betyder problem, ja då rycker denne ifråga.

By the way - en människa som kan tänka tankarna
"hela världen är emot mig eller ingen tycker om mig" (& verkligen känner så alltså)
dem är rätt egoistiska och det är egentligen inte ett dugg synd om dem.
Varför skulle så många lägga ner energi på att varken hata eller älska dig?

Stulit en chokladtomte!

Ó.ò   Förlåt sambo, jag lämnar pengar så du kan köpa en ny. Haha!

Danmark var fruktansvärt roligt måste jag säga!
Ångrar inte att jag åkte med en sekund, synd att Lena aldrig åkte med.

Jag har kommit på en sak, jag är faktiskt ganska stark. För jag tycker jag repat mig otroligt bra & tar saker på ett sätt som gör dem möjliga för mig att hantera - för att skryta lite! Tänk om alla fungerade som mig, gud vad samhället sett bra ut. Inte! Men i vilket fall så är jag övertygad om att jag klarar av även denna nergång, om man nu kan kalla det så & förhoppningsvis lär jag mig någonting utav det. Jag orkar inte ödsla tid eller energi på någon eller något som inte är värd det. Så .. nu ser vi mot ljusa tider tycker jag. Och istället för att göra en stor sak av mina svackor under dagen, låt mig andas & bara vara - det går över. Jag är ingen långsint människa helt enkelt! Jag skall försöka handla mer logiskt, svälja hårt och andas ut när det snurrar till för mig. För när det drabbar andra människor i min omgivning som inte ens förtjänar det, då har det faktiskt gått för långt. Mina värderingar är inte alltid dem bästa, men så är det ju för alla. Och egentligen har jag det nog inte värre än någon annan, snarare tvärtom.

Imorgon skall jag ringa arbetsförmedlingen & sedan hämta ut julklappar & grejer.
Måste köpa inslagspapper & massa annat kul, för sen blir det att skriva fyndiga
vitsar. Jag hoppas att ni alla får er ett riktigt gott skratt dessutom! ;)

Nu skall jag se till att få något gjort.
Jag saknar dig något otroligt, Milton.
Men det är som det är & huvudsaken är att du mår bra älskling.

Ha det göttans nu!

RSS 2.0