Jag skall ha dig.

Idag fyller mitt livs kvinna år, alltså min mamma. Grattis till dig!

Vad skall jag skriva idag som fängslar er eller lättar mitt hjärta för några sekunder?
Jag har då ingen aning, för allt är upp och ner i mitt huvud och jag slog av redan igår.

Mitt liv flyter på alldeles för fort tycker jag. Jag har iofs alltid tyckt att tiden går för fort och att jag aldrig tar vara på den till max. Att ångra gårdagen istället för att se fram emot morgondagen har varit en ovana, som jag försöker vänja mig av vid. Samtidigt borde jag tjäna på att skaffa mig bättre vanor, istället för att bli av med dem ovanor jag har. Sådant kommer nog av sig självt när man tar tag i saker, eller har jag fel? Det finns så mycket jag egentligen vill göra, men väldigt lite jag själv kan påvårka just nu. Nu skall jag inte beklaga mig, det tjänar ingenting till. Om jag bara tyckt synd om mig själv hade dock problemet inte varit något problem, det kan jag inte låta bli att tänka på.

Igår var jag riktigt effektiv här hemma. Fick gjort en hel del vettiga saker som behövdes. Det var lika bra med tanke på att jag skall bort i helgen och inte kommer att vara hemma. Frågan är dock om jag åker upp till mamma idag eller imorgon, jag har inte bestämt mig för vilket än. Om vi åker imorgon måste vi åka hemifrån ca sju för att hinna åka till mamma innan vi alla åker vidare till Nossebro power meet, vilket leder till att jag får gå upp FEM PÅ MORGONEN. Och erfarenheten av det för att sedan festa, dem är inte goda. Men jag skall inte säga för mycket - allt kan du självfallet hända. Annars får jag åka ikväll efter att ha varit på systemet. Allting känns så jävla luddigt just nu .... men det ordnar sig. Har sökt lite jobb som jag vill ha också dem senaste dagarna och jag hoppas verkligen på det bästa, På måndag har jag dessutom ett möte med soc och jag skall ta upp en del viktiga saker och därmed kanske få lite ordning på torpet. Vi kan ju hålla tummarna i alla fall! Mitt uppe i allt har jag funderat på att pierca mig igen också, i läppen. Vart i läppen  är dock inte solklart. Jag har haft två där innan och bäst är väl att i så fall sätta på sidan så det stora ärret inte syns på samma sätt. Vi får väl se!

Jag har ingen aning om vad jag skall sättaS på mig imorgon och som välkänt är det ett världsproblem för mig som tjej. Ibland önskar jag att jag hade lite manlighet i mina genrer. Jag hade behövt nya fina (gärna vita) klackskor som såg anständiga ut så jag kan bära korta kjolar utan att se allt för billig ut. Helt ärligt, jag skiter i vilket. Jag går väl barfota - naturligt är ju vackert sägs det. Jag har förresten bytt nummer så vill ni ha det nya får ni gärnas höra av er!

Ha en toppen helg och försök att inte bli allt för jävla solbrända nu!
(solen verkar dock ha gått på semester, just för att jag skall vara ute för en gång skull)
Regnkläder vore dock en smärtfri outfit imorgon....

RSS 2.0